Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بخش‌های اصلی
درباره ما::
فرآیند ترجمان دانش::
آیین نامه تدوین خبر::
راهنمای تکمیل فرم ترجمان دانش::
فرم ترجمان دانش::
پیام پژوهش::
طرح های خاتمه یافته ::
تماس با ما::
اخبار::
::
پایگاه نتایج پژوهشهای سلامت کشور

AWT IMAGE
       News.research.ac.ir

پایگاه نتایج پژوهش  سلامت زنجان
 News.research.ac.ir/zums

..

AWT IMAGE

جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
:: پیام ::
 | تاریخ ارسال: 1398/3/22 | 
عنوان طرح:
تهیه و بررسی اثرات ضد میکروبی نانو امولسیون حاوی اسانس روغنی گیاه آویشن گونه Thymus daenensis
نام مجری/محقق:
ریحانه شهری
همکاران پژوهشی:
دکتر علیرضا یزدی نژاد

دانشکده:
داروسازی
تاریخ اتمام طرح:
98/01/15
نوع مخاطب طرح:
سیاست گذاران درمانی 

پیام پژوهشی:

اهمیت موضوع:
گیاه آویشن، از جمله گونه آویشن دنایی، از این دسته اند و برای مصارف درمانی بکار می رود لذا در این طرح به بررسی نانوامولسیون اسانس آویشن دنایی علیه برخی سویه های باکتری های استاندارد پرداخته شد.
مهم ترین یافته ها:
اسانس آویشن تاثیر ضد میکروبی مناسبی بر اکثر باکتری های مورد مطالعه داشته و بیشترین تاثیر مربوط به باکتری  Escherichia coli بود .حداقل غلظتی از اسانس ها که موجب جلوگیری از رشد نود درصد از باکتری ها شد (MIC) مربوط به باکتری Staphylococcus aureus بود و باکتری Micrococcus leuteus پاسخی نشان نداد.
پیشنهاد برای کاربرد نتایج:
باتوجه به نتایج به دست آمده در این مطالعه پیشنهاد میشود با بهینه سازی در فرایند تهیه نانو امولسیون و کاهش سایز ذرات در کنترل عوامل میکروبی عمل کرد.
- سایر اخبار منتشر شده از طرح:
از اسانس آویشن دنایی می توان به عنوان یک ماده ضدباکتری در فرآورده های دارویی بکار برد.

 
دفعات مشاهده: 89 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر