Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بخش‌های اصلی
درباره ما::
فرآیند ترجمان دانش::
آیین نامه تدوین خبر::
راهنمای تکمیل فرم ترجمان دانش::
فرم ترجمان دانش::
پیام پژوهش::
طرح های خاتمه یافته ::
تماس با ما::
اخبار::
::
پایگاه نتایج پژوهشهای سلامت کشور

AWT IMAGE
       News.research.ac.ir

پایگاه نتایج پژوهش  سلامت زنجان
 News.research.ac.ir/zums

..

AWT IMAGE

جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
:: پیام ::
 | تاریخ ارسال: 1399/4/2 | 
عنوان طرح:
شبیه سازی دینامیک مولکولی برهمکنش آنزیم لیزوزیم و مدل جهش یافته پایدار آن با نانوذره سیلیکا
نام مجری/محقق:
سمانه صفائیان
همکاران پژوهشی:
دکتر رحیم جعفری
دانشکده:
پزشکی
تاریخ اتمام طرح:
۹۹/۰۲/۳۰
نوع مخاطب طرح:
متخصصین سلامت 
سیاستگذاران پژوهشی

 
پیام پژوهشی :
طبق مطالعات انجام گرفته عوامل زیادی در برهم کنش نانوذرات و پروتئین ها تاثیر دارند . از جمله آنها می توان به ماهیت نانوذرات، اندازه، شکل و میزان بار سطحی اشاره کرد. علاوه بر موارد ذکر شده، ویژگیهای ساختاری و پایداری ذاتی و ترمودینامیکی پروتئین نیز در برهم کنش آن با نانوذرات تاثیر دارد. هر پروتئین دارای نوعی پایداری ذاتی است که پایدارترین حالت آن از نظر ترمودینامیکی است. با توجه به اهمیت موضوع هدف از مطالعه حاضر، بررسی تاثیر جهش های پایدار کننده آنزیم لیزوزیم بر روی تغییرات کانفورماسیونی ناشی از اتصال به نانوذره سیلیس با روش شبیه سازی کامپیوتری بود. پروتئین ها سیستم های پیچیده ای هستند که ساختار آنها عملکرد ذاتی شان را تعیین میکند، اما برهم کنش آنها با نانوذرات در اغلب موارد می تواند موجب تغییرات ساختاری جزئی یا عمیق گشته و به دنبال آن موجب از دست رفتن یا کاهش عملکرد پروتئین شود. (به عنوان مثال اتصال لیگاند به جایگاه فعال آنزیمی یا روند شناسایی پروتئین). این تغییرات ساختاری به دلیل تعامل بخش های آبگریز یا باردار داخلی تر پروتئین، با سطوح آبگریز یا باردار نانو ذرات رخ میدهند .
پیوندهای دی سولفیدی که نوعی پیوند کووالانسی هستند، به طور قابل توجهی موجب پایداری ساختار پروتئین میگردند و جزو بهترین گزینه های مهندسی پروتئین مطابق با ساختارهای ژئومتریک می‌باشند. این پیوند ها از طریق کاهش آنتروپی حالت باز شدهی پروتئین باعث افزایش پایداری آن می‌گردند.

 
دفعات مشاهده: 38 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر