دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

به مناسبت هفته نیروی انتظامی؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با فرماندهی نیروی انتظامی استان دیدار کرد

| تاریخ ارسال: 1399/7/29 |
به مناسبت هفته نیروی انتظامی؛
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با فرماندهی نیروی انتظامی استان دیدار کرد

دکتر پرویز قزلباش به مناسبت هفته نیروی انتظامی، با همراهی اعضای هیأت رییسه دانشگاه علوم پزشکی زنجان باحضور در دفتر فرماندهی نیروی انتظامی با سردار رحیم جهانبخش دیدار و گفتگو کرد .

پایگاه خبری وب‌دا - زنجان، عصر دوشنبه ۲۸ مهرماه دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان با همراهی اعضای هیأت رییسه دانشگاه باحضور در دفتر فرماندهی نیروی انتظامی استان، با سردار رحیم جهانبخش دیدار و گفتگو کرد.

دکتر قزلباش در این دیدار ضمن تقدیر از سردار جهانبخش به خاطر همراهی و همکاری صمیمانه با دانشگاه به خصوص در ایام شروع و شیوع کرونا، هفته نیروی انتظامی را به ایشان و پرسنل سختکوش و پرتلاش این نیرو تبریک گفت .

سردار جهانبخش نیز با تقدیر و تشکر از دکتر قزلباش به جهت ابراز محبت نسبت به پرسنل نیروی انتظامی، از تلاش و مجاهدت شبانه‌روزی مدافعان سلامت در طول ۹ ماه اخیر، قدردانی نمود و برای همکاری‌های بیشتر در راستای مهار کرونا، با دانشگاه اعلام آمادگی کرد.

نیروی انتظامی هرساله به پاس قدردانی از مقام شامخ شهیدان والامقام انقلاب اسلامی، خصوصا شهدای نیروی انتظامی، برنامه‌های مختلفی را برگزار می‌کند که این مناسبت در سال‌جاری، از ۲۷ مهر تا ۲ آبان ماه تعیین شده است .

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 540 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر