دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

بازدیدمعاون اقتصادی استاندار از بخش های مختلف بیمارستان رازی ماهنشان بازدیدمعاون اقتصادی استاندار از بخش های مختلف بیمارستان رازی ماهنشان

| تاریخ ارسال: 1399/8/5 |

بازدیدمعاون اقتصادی استاندار از بخش های مختلف بیمارستان رازی ماهنشان
مهندس محمدرضا آبی‌پور در بازدید از بیمارستان رازی ماهنشان، بر رعایت موازین بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از وسایل حفاظت فردی تاکید نمود.
پایگاه خبری وب‌دا- زنجان؛ پنج‌شنبه یکم آبان‌ماه معاون اقتصادی استاندار زنجان با همراهی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان با حضور در بیمارستان رازی ماهنشان، از بخش‌های مختلف بازدید، و از نزدیک در جریان کارها و مشکلات موجود قرار گرفت.

مهندس محمدرضا آبی‌پور همچنین در بازدید از بخش بستری بیماران کرونایی، از بیماران عیادت نموده و بر رعایت موازین بهداشتی، فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از وسایل حفاظت فردی تاکید نمود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز در این بازدید اظهار داشت: بیمارستان رازی ماهنشان با جذب متخصصین زنان، رادیولوژی، داخلی، اطفال و بیهوشی و همچنین با راه‌اندازی بخش اورژانس جدید با به روزترین تجهیزات پزشکی، آماده خدمات‌رسانی به هم استانی‌های عزیز در شهرستان ماهنشان می‌باشد .

دکتر علیرضا آرمانی‌کیان با بیان اینکه بیمارستان رازی ماهنشان آماده پذیرش بیماران می‌باشد افزود: بیمارستان رازی ماهنشان نقطه عطفی از خدمات وزارت بهداشت در شهرستان‌های کم برخوردار می‌باشد.
.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 941 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر