Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بخش‌های اصلی
درباره ما::
فرآیند ترجمان دانش::
فرآیند نشست خبری::
آیین نامه تدوین خبر::
راهنمای تکمیل فرم ترجمان دانش::
راهنمای تدوین رسانه الکترونیک::
فرم ترجمان دانش::
پیام پژوهش::
طرح های خاتمه یافته ::
تماس با ما::
اخبار::
::
پایگاه نتایج پژوهشهای سلامت کشور

AWT IMAGE
       News.research.ac.ir

پایگاه نتایج پژوهش  سلامت زنجان
 News.research.ac.ir/zums

..

AWT IMAGE

جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
:: بهداشت و پیراپزشکی ::
 | تاریخ ارسال: 1401/8/7 | 
۱. استفاده از فیبر و اسانس کاکوتی میکروانکپسوله باعث افزایش ماندگاری کالباس در طول دوره نگهداری میگردد.
مجری طرح: دکتر مجید امین زارع            کد طرح: A-۱۲-۹۶۴-۸
دفعات مشاهده: 111 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
برای مشاهده کل مطالب بخش بهداشت و پیراپزشکی اینجا را کلیک کنید.